Miért jó a memóriahab?
2016. július 05. írta: Inhead

Miért jó a memóriahab?

Az utóbbi években a csapból is a memóriahabos matracok folynak. Ódákat zengnek arról, milyen kényelmesek, hogy mennyire tökéletesen képesek követni a test vonalát, felveszik a formáját, ezáltal tökéletesen támasztanak. Jól hangzik, igaz? De vajon tényleg ilyen jók ezek a matracok? Hogyan működnek? Mindenkinek jó választást jelentenek?

48146688_m.jpg

Verhetetlen ergonomikus képesség

Egy dolog biztos: a memóriahabos matracokra elég ritkán szokták azt mondani, hogy nem kényelmesek. Ez a páratlan ergonomikus képességüknek köszönhető, ugyanis ez az oka annak, hogy tökéletesen alá tudják támasztani az egész gerincet, így segítve elő a helyes testtartást alvás közben, valamint az optimális vérkeringés fenntartását.

Hogyan működik

Ez az előbb említett ergonomikus képesség az, ami megkülönbözteti a memóriamatracokat a hagyományostól. Ez úgy valósul meg, hogy ezeket a matracokat két anyag alkotja. A biztos tartást a hideghab biztosítja, a polietilén hab pedig azért felel, hogy a matrac tökéletesen lekövesse, mintegy körülölelje a testünket alvás közben. Ez garantálja a maximális kényelmet és támasztást egyben.

Egy kis bónusz

Ezek a matracok nem csupán fizikai értelemben tesznek jót az egészségünknek: az sem egy utolsó szempont, hogy a tökéletes kényelemnek köszönhetően végre rendesen ki tudjuk magunkat pihenni. Ezáltal csökken bennünk a stressz, ami rengeteg betegség kialakulásáért tehető felelőssé, valamint növekszik a koncentrációs képességünk is, ami segít jobban teljesíteni a mindennapokban.

Gyógymatrac memóriaréteggel

A memóriahabos matracok nem csak önmagukban kaphatók. Sok különböző fajta matracra kerülhet memóriahabos réteg, így például egy gyógymatracra is. A gyógymatrac pozitív hatásai mellett így a maximális kényelem is megvalósulhat. Nem kell kompromisszumot kötni a panaszok csökkentéséért, nem kell választani az egészség és a kényelem között. Matracvásárláskor mindig kérjünk szakértői segítséget, így garantáltan megtaláljuk azt, ami minden szempontból megfelelő a számunkra.

A bejegyzés trackback címe:

https://egeszsegtudatossag.blog.hu/api/trackback/id/tr318867770

Kommentek:

A hozzászólások a vonatkozó jogszabályok  értelmében felhasználói tartalomnak minősülnek, értük a szolgáltatás technikai  üzemeltetője semmilyen felelősséget nem vállal, azokat nem ellenőrzi. Kifogás esetén forduljon a blog szerkesztőjéhez. Részletek a  Felhasználási feltételekben és az adatvédelmi tájékoztatóban.

Nincsenek hozzászólások.
süti beállítások módosítása